Uzumaki naruto
trzeba by było wiekszy porządek utrzymać
co by było gdyby mnie itachiegi i yondaime zabrakło
Sędzia/ANBU
to forum zapewne by przestało istnieć nawet sasuke przestał wchodzić
co by było gdyby to forum znowu byłe tak jak wcześniej czyli gaara5 sasuke haku naruto 003 (czy coś takiego) zaczeli uczęszczać no i może kisame bo byśmy musieli siedzieć i go upominać
Akatsuki
bulo by luz
Sędzia/ANBU
daj swoje albo niech ktoś inny da
co by bylo gdyby ten temat mnie wnerwil ??
PS. Juz wnerwia
był był wnerwiony
co by było gdybyśmy zamknęli temat
Sędzia/ANBU
nie mielibyśmy gdzie gadać i robić XD
napisz twoje
Sędzia/ANBU
co by było gdyby skończył sie ban kisame ???
wróciłby i dalej by banował
co by było gdyby naruto był prawdziwy
Sędzia/ANBU
bym umawiał sie z typiarami z naruto
co by było gdyby naruto nie umiał nic poza genjutsu
miałby problem
co by było gdybym ja miał kuybiego
no ale nie masz
Co by bylo gdyby byla wojna taka jak w naruto z czwartym w polsce ?
ja bym został bohaterem wojny
co by było gdyby nie było piiłki nożnej
Hahahahaha ja nie moge napewno ty bys nim zostal ha ha ha ha ha ha ja nie moge normalnie sie zesikalem ha ha ha xD Prędzej moj krolik by nim zostal niz ty xD
No ja nie moge wyrobic ze smiechu ha ha ha ha juz to sobie wyobrazam haha haha xD No ja jie moge bnigdy nie widzialem smieszniejszego kawaluy predzej ja bym zostal madonna
albo mona lisa
prosze przestan sobie tak zartowac bo sie dreugi raz zesikam uu juz to zrobilem ze smiechu taki fajny zarcik
xD jak to pokaze siostrze to ona sie tak zleje ze szok bedzie kaluza 10x10 metrow xD bo bedzie miala z ciebie beke no nie xD nawet gdy bylem maly gdzies tak z 3 - 4 to tak nie sikalem xD
A co powiedziec teraz jak mam 12 lat xD Jestes the best xD jeszcze raz cie prosze zebys nie pisal tak smiesznych postow xD w jakims kabarecie powinienes grac a nie grac w noge teraz chyba twoja druzyna wygrywa albo wygrywa jak przeciwnicyi twoji to uslysza to sikaja ze smiechu i z ciebie xD i sie zrobi taka cala kaluza a ty sie poslizgniesz i nie trwafisz do pustej bramki xD Jestes moim idolem normalnie xD stworze taki program do ktiorego cie zaprosze i bedzie sie nazywal " Głupek tygodnia" Cytuje : W naszym programie przedstawię wamn oto tego mlodego czlowieka ktory okazal sie ze jest najsmieszniejszym czlowiekiem swiata ktory ma nick na forum Mati San a teraz oddaje mu glos Mati San mowi: Czy mam opowiedziec kawal ?? a publicznosc na to : TAK!!!!! no to opowiadam powiedzial Mati San : Na forum napisal taki jeden sasuke w temacie co by bylo gdyby i on takie cos napisal Co by bylo gdyby byla wojna taka jak w naruto z czwartym w polsce ? - to jest pytanie dotyczoce anime Naruto a ja na to ja bym został bohaterem wojny a publicznosc w beke i wszyscy sie utopili w sikach xD
bym sie wnerwil
Co by bylo gdyby was tu nie bylo ?